Concept

Concept en strategie vormen het fundament voor elke (online)communicatie uiting. Hierin komen visie, expertise en passie van communicatie samen. De gebruiker staat centraal in ambitie en (merk)beleving.

Branding

Graag ontwikkelen wij een nieuwe veranderende identiteit voor uw bedrijf of organisatie en beschrijven wij uw bedrijfsdoelen. Uw specialiteit wordt weergegeven in een vorm waarin u zich herkent.

Logo / beeldmerk en huisstijlontwikkeling

Het is voor ons een uitdaging uw logo en huisstijl te ontwikkelen. Deze moet functioneel zijn en uw visie en missie uitdragen. Dit doen we met een aansprekend logo in een stijl; uw visuele identiteit. We begeleiden u tijdens de aanvang van de veranderende stijl naar een herkenbare stijl; uw huisstijl manual bewaken wij. En altijd aanspreekbaar voor eventuele veranderingen en/of aanpassingen.

Projectmanagement

Uw communicatiebeleid wordt door ons van begin tot eind ondersteund. Wij assisteren u bij de ontwikkeling van uw communicatie- en mediabeleid en geven u duidelijke offertes en briefings. U krijgt een projectmanager, die uw directe aanspreekpunt is en daardoor op de hoogte is van het hele proces.