Communicatie

Een goede communicatie met uw klanten is belangrijk voor al uw zakelijke doelstellingen. Wij ondersteunen u hierbij van A tot Z met kennis, flexibiliteit, korte lijnen en een uitstekende service. Zo verhogen wij het rendement van uw communicatie.

Copywriting

Teksten voor advertenties, brochures, websites en direct mail moeten kort en bondig zijn. Dit doen we effectief en creatief in drie stappen; analyseren, redeneren en formuleren. Emotie, zakelijke belangen en persoonlijk interesse van de doelgroep spelen hierbij een belangrijke rol.

Technische realisatie

Om u als klant het gewenste eindproduct te leveren zorgt onze afdeling DTP voor een perfecte opmaak van documenten. Wij maken deze documenten op voor beletteraars, drukkers en internetbouwers.

Product- en projectpromotie

Wij zetten voor uw campagne dié communicatiemiddelen in die nodig zijn voor uw product- of projectverkoop. Wij benaderen uw doelgroep met o.a. kranten, ansichtkaarten, flyers, bus- radio- en televisiereclame, billboards, abri’s, driehoek borden, folders, advertenties, e-mail, internet en Social-media .

Drukwerk

Als u uw drukwerk uitbesteedt kiest u voor kwaliteit, efficiency en kennis. Wij nemen u het hele proces uit handen. Als voordeel bieden wij u advisering over het eindproduct, reductie op interne kosten, continue start- en voortgangscontrole en een waterdichte huisstijlbewaking. Zo krijgt u uw drukwerk op de afgesproken tijd volgens onze kwaliteitsnorm.

Buitenreclame

Wij kennen de wegen in de wereld van de buitenreclame en kunnen u daardoor doelgericht en vakkundig adviseren. Zo nemen wij u concept, ontwerp, inkoop, druk en plaatsing van lichtreclame, billboards, driehoek borden, bus- en treinreclame en belettering van uw wagenpark volledig uit handen.

Mediaplanning

Wij hebben alle essentiële informatie over mediumtypen en individuele media. Deze schakelen we in voor uw campagnes en vormen een klankbord voor uw communicatievraagstukken. Zo adviseren we u over visuele media (kranten en tijdschriften), auditieve media (radio), audiovisuele media (televisie en bioscoop), multimedia (Cd-rom en internet) en individuele media (special interest en opiniebladen). Wij verzorgen de selectie en planning en voeren deze voor u uit.

(Stock) Fotografie

Uw doelgroep wordt graag verrast door visuele prikkels, waardoor beleving, sfeer, emotie en gevoel ontstaat. Beelden vertellen namelijk meer dan woorden. Wij verzorgen studiofotografie, interieur- en exterieurfotografie en locatie-, hoogte- en projectfotografie. Ook voor stockfoto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Beurzen en evenementen

Wij ondersteunen en adviseren u bij de organisatie van uw beurs of evenement. Voor elke actie staan wij voor u klaar en organiseren graag uw bedrijfsactiviteiten. Wij verzorgen het hele concept; van beursmanagement, inkoop van standruimte, -ontwerp, -bouw en -inrichting, promotionele artikelen, reclame, uitnodigingen, drukwerk en mediaplaatsingen.

E-commerce

Hoe online wilt u zijn? Wij zijn uw partner voor internetzaken. Door mee te denken op strategisch niveau, ontwikkelen wij uw website en verzorgen uw internet marketing. Wij zijn voor u een proactieve sparringpartner. Zo komen we samen vanuit concrete doelstellingen tot het design en de technische realisatie van uw website. Voor het beheren van uw digitale oplossingen zetten we elk gewenst Content Management Systeem (CMS) in. Wij staan voor u klaar met vraagstukken over intra- en extranet, CMS, e-mail, marketing en zoekmachinemarketing. Omdat wij ons onderscheiden door een uitgebreid aanbod van diensten, creativiteit, expertise, inspiratie en gedrevenheid maken wij van uw vraagstuk een digitaal succes.

Website ontwikkeling

Wij ontwikkelen websites die werken en bieden u de internetoplossing die doet wat ze moet doen. Zo verkoopt u meer producten en biedt u uw bestaande klanten een meerwaarde.  Bent u dienstverlener? Dan zorgen wij dat door uw site bezoekers een offerte aanvragen.

Wilt u puur informatie verstrekken? Wij verzorgen uw gebruiksvriendelijke website.

Kortom: wij maken uw website met de focus op conversie en toekomst.

Online marketing en Social media

In deze veranderende wereld zijn wij uw strategische partner. Samen ontwikkelen wij een online plan voor maximaal rendement. Op die manier benadert u belangrijke klanten en krijgt u een groot aantal bezoekers op uw site. Wij blijven contact met u houden en passen zo nodig uw website aan op nieuwe eisen en vragen. Want ook hier is verandering een issue. Bij alles wat we voor u maken houden we rekening met zoekmachines (SEO). Op die manier zorgen we ervoor dat uw website goed gevonden wordt.

Mobile applicaties

Ultramoderne digitale communicatie tools worden nog weinig gebruikt. Toch zijn Microsoft Surface, Augment Reality, iPhone apps en QR-codes volop in ontwikkeling en steeds aan verandering onderhevig. Wij werken er mee en kunnen u goed adviseren over de gebruiksmogelijkheden.

Branding video

Met geweldige producten en service bent u er nog niet. U kunt nog zo’n goed bedrijf hebben, u bent pas een merk, of brand, als uw klanten dit zeggen. En pas dan kunt u echt succesvol worden. Zorg voor een herkenbaar logo, een pakkende slogan, en een boodschap waar mensen een goed gevoel bij krijgen. Een van de beste manieren om dit te communiceren is met een branding video. Er komt best wat kijken bij het maken van een branding video. Maar geen zorgen, u hebt er geen last van. We begeleiden u volkomen en regelen alles.  Eigen merkidentiteit Juist in een branding video is het ontzettend belangrijk dat uw merk duidelijk en herkenbaar te zien is. Welke stijl video u ook krijgt, uw merkidentiteit stellen we altijd centraal.